Oja

Massor i skolan - oooja! Och jag bara äääääälskar mitt nya schema, såå mycket. 8-17 ca typ varenda dag. Inte alls kul.
Ja, jag har ju flyttat nu. 2 veckor har nu gått och det fungerar väl faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig! Att flytta ifrån mitt alldeles egna hem till pappa är ju en himla omvändning men ja.. det fungrar bra. Här är jag ju fri att göra vad jag vill o ta hit vem jag vill, när jag vill o allt sånt som jag gjorde i lägenheten.


Jaaa.. what else? Åker på kryssning på lördag. Tror att det kommer bli kanongrymt!!



HÖRS!

Said, we are moooving!

Varför?!? - Varje dag då jag har lite extra mycket att skriva och faktiskt tar mig tid att också skriva ner det så blir det nåt knas med sidan, eller så typ dör datorn eller nåt liknande.. Riktigt frustrerande!

Hur som helst.. Idag flyttade jag återigen tilllbaka till Salem! Tröttnade så grovt på han-den-där-människan idag. Jag fick hjälp av Zäta och Sophie så ah.. det gick ganska snabbt.. - Massor kvar dock men de tar vi på onsdag förhoppningsvis.
Alla ni som varit med under de 2-3 år som detta kaos pågått vet hur komplicerat allt varit. Känns faktiskt jäkligt skönt nu! Men som jag pratade med Sophe om, reaktionen från min sida; att jag faktiskt lämnat honom PÅ RIKTIGT denna gång kanske kommer något senare. För just nu så känner jag varken in eller ut.. har haft en lugn skön kväll med tv & youtube-tittande med Zäta o massa telefonsnack med Sophie.

Sovdags nu .. Mitt nya schema skapar kaos! Goodnight♥





Terrorbebisss♥

Söndag

- Segdag! Har degat hela dagen, har ångest nu.. MÅSTE åka o träna idag. Slarvat i schemat! Inte bra!


Min pappa ringde mig nyss. Han mådde inte fullt så bra.. Krya på dig. Älskar dig♥


L<3E

Im home from school.  Skulle ha svenska redovisning klockan kvart i 12. Vaknade 10 över 11, bussen skulle gå 15 över så det va bara att springa! Dock hade bussen fastnat på enfilig väg så den stod still ett bra tag.. - Kom till skolan, gjorde min muntliga presentation och sedan begav jag mig hem igen. Så nu sitter jag här, funderar på om jag ska ta ett bad eller något.. Är tydligen välkommen till Salem ikväll men tycker det är så himla obehagliga människor ute nattetid här i Södertälje. Får se hur jag gör med det. I värsta fall sover jag väl kvar..


Fick yttligare ett supergulligt sms idag. Jätte många värmande och betydande ord från min älskling Lotten♥ Jag älskar dig vännen!

 


sms

Bara måste ; "Ok corazon jaag förstår dig =) du e min bästa tjej kompis =)" - Naaaw :') Tyckte det va jättegulligt! ♥


Dip it looow!

Sophie lämnade mig nyss alldeles ensam här hemma. Vi bangade träningen idag.. båda två var helt döda i alla kroppsdelar! Ångrar mig nu..


Imorgon är det fredag. Funderar på att ta det lugnt faktiskt. Blivit rätt mycket på senaste tiden.. och har dessutom massa planer längre fram..

Sova kanske ?

 

 


rubrik

Sitter här med Sophie. Vi stannade kvar i skolan en stund för att ta tag i Svenskaarbetet vi har kvar.. redovisning imorgon.



Sophie är snäll
Sophie är dum
Sophie är rolig
Sophie är trög
Sophie är klantig
Sophie är coolaste
Sophie är snyggaste

Ooch jag med♥

 




ÅÅH!

Åh lord.. Jag har varit o tränat! Kom nyss hem, fryser som en galning så nu blire en supervarm långdusch o sen försöka sova. Sömnproblemen får mig galen!


Emelie <3 Skor

Har försökt att börja göra i ordning mig för en dag på stan med Sophie och Isabell. Känns som det kommer saker i vägen hela tiden. Haha.. Hur som helst. Det enda jag kom in för att säga ääääär ; Darantatatatata (trumvirvel) ! MINA SKOR HAR KOMMIT!!!!!!! ♥ I absolutleeeey loove them!

 



Klaackarna i taket!♥


love

Feeling better.. Not as upset with you anymore!♥

Work it out!

Jajamen! Nu kör vi igång! Värsta träningsschemat ÄVER! De ä bara o bita ihop.. Sjukt kul endå, att jag äntligen fått fart på asset!



Breath..

Min försovning imorse ? När jag väl kom fram, var det 2 timmar tills jag började! KUL! och därefter slutade jag .. Så nu är jag hemma.. Still thinking about you.. Blir galen snart! ÄR redan galen. SLUTA KNULLA MIN HJÄRNA! - Snälla...




 

One love
My one heart
My one life for sure
Let me tell you one time..♥


Tuesday..

Jag har försovit mig.. hoppas jag hinner.. Kaffe!




 

Lies!

Lies... make it better
Lies... are forever
Lies... to go home to
Lies... to wake up to
Lies... from the altar
Lies... make you falter
Lies... keep your mouth fed
Lies... till your death bed... lies

Inside an office, a fallen angel, a smiling Buddha with snake eyes, Creates the latest trends and I just can't pretend, don't call me your friend!


GUUNATT<3


AAARGHW!

Kom precis in från en liten promenad.. Ville försöka rensa hjärnan från jobbiga tankar på allt som skett & inte skett. Lyckades jag? - SVAR NEJ! Orkar inte med det här längre.. Vem fan är du att komma & fucka mitt huvud?! Jag önskar verkligen att jag kunde strunta i dig.. men som tidigare sagt; Du finns i mitt huvud! Hur jag än gör så finns du där.. 

Loooosing it..


 


Lögn är en lögn även om den döljs och kan aldrig återtas, utan är och förblir sagd för sanningen kommer alltid fram till slut.

OOH, what a day man! Skolan började idag, alla är trötta o griniga efter det långa men underbart sköna lovet. - Vilket resulterade i galet mycket onödigt jidder hitodit! jag har nu gjort mitt för att försöka få det okej igen men man är ju inte mer än människa.. 
Jag, jag  anstränger mig absolut inte ett smack för folk jag inte tycker om.. Du kom in i mitt liv för inte alls länge sen. Du är skum, väldigt liksom .. svåravläst o ibland tycker jag bara att Du inte verkar ha någonting alls bakom pannbenet, men de är del av dig o din charm!!! Hur som helst.. Med detta ville jag egentligen bara få sagt att du redan efter så här kort tid är speciell för mig.







Puss på dig Mr/Mrs A


Tbs med tjejorna igår.. blev väl kanske inte vad man kallar en superlyckad kväll. Mn hade roligt en stund iaf :)  Har nyss kommit hem till lägenheten. Spenderade hela morgonen i Botkyrkahallen med innebandymatcher hit o dit. Ska ligga o mysa framför tv.n en stund o sedan lägga mig o sova. Skola imorgon.. suuuuuuuuuuuuuuuuck!


       



 

 
Lotten&Me<3


Fhaaank yooouw!<3

Fredag.. nästan sista dagen på detta välbehövliga lov. Befinner mig just nu hos Issa Kissa Lingonfjärt. Kollar dåliga program på tv o bråkar med alla 8 hundar. KYSS OSS<3


The day, today.

Nu har jag precis vaknat.. Inte bra inte bra. Om ett par timmar blir jag hämtad av min käre mor. Därefter bär det av till Ullis i Salem. Ska få mina naglar gjorda! Ohyeah! Dunno vad som händer efter det.. Sover iaf kvar hos mamma<3


JAG VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Haha

Igår.. Började jag med att försöka vända tillbaka dygnet genom att ställa klockan på 9. - And i made it! Runt 11 kom Zäta och hämtade mig här hemma. Kenneth var med i bilen och skulle skjutsa honom hem till Hovsjö. Efter att ha suttiti bilen i 4 min ser vi Farbror blå, börjar köra lite långsammare och sedan åker vi in på okq8 macken. Hann inte äns stanna innan en piketbuss men 100 poliser kör in bakom. Bla bla bla bla bla.. Vi klarade oss med en hårsmån och kunde köra därifrån. - Konstigt nog!
Hämtade pappa och Kenny och åkte in to the studio. Zäta satt o gadda sig till typ 8. Åkte förbi Issa på hemvägen och fick sedan efter många om och men skjuts hem till min lägenhet igen. Rickard var på ovanligt bra humör. Tack o lov för det. Vet inte om han har fått för sig att man måste vara osams om man är varandras föredetta. Snabb sammanfattning av gårdagen.


Är vaken, något tidigt iaf. Har laddat ett par maskiner i tvättstugan så det är väl vad jag ska syssla med hela dagen. - Tvätta, torka, stryka, mangla..

Jag kan inte få någon direkt uppfattning om dig. HJÄLP mig snälla!

PUSSSSSSSSSSSSS


Kaos

Jag vet inte vad jag ska göra.. allt är KAOS. Bra start på det nya året.. Vet ingenting nu känns det som.
Har umgåtts med Theres hela dagen idag. Har bara suttit här hemma o gjort knappt någonting.



LOVEANDHATE!

'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs..

Kusin har sagt adjöken o jag har sååå fruktansvärt tråkigt nu .. what to do? Theres o Milla skulle man ju kunna gå o umgås med med fan .. det är ju himlans kallt utomhus. Tror det blir till att däcka framför en dålig film i soffan..


Fattar ingenting när det gäller människor.. Försöker att alltid tänka i "Det finns människor till allt"- banan men människor som gör som du skulle jag knappast sakna. ÅH.. Hur som helst.. Nytt år&nya, starka tag!


Brist på annat!!! är med världens bästa kusin Nathalie den stora också.! hon e så grymt bra så de e hon som skriver allt ida :D

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.



1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Puss puss

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej gumman,jag är i hölö!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Puss älskling

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Yo yo staffan hära.. Läget då...?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Godjul och massa pussar ;)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Du är min sol, utan dig skulle jorden vara svart och kanske inte änns finnas, <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Du är jätte trevlig och söt . Jag vill prata mer svenska med dig men jag kan inte så bra för att jag bor i sverige 7 månade

8. Vad vill du höra mest av allt?
Grattis på födelsedagen syster<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Tack min älskade18 sweden rock gumman. Nej jag lyssnar bara på heavy metall,...

10. Din romantiska replik?
God ny år söt puss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vi ska dränka en jökel i en jäkel.






(vi hade massa kul när detta blogginlägg skrevs vill ja bara lägga till! //EM&NAT)


PUSSKALAS!!

nat<3em


RSS 2.0