You..

Är så trött.. Har precis ätit massa massa sallad! Sitter nu här hemma o väntar på min käre mor. Jag ska nämligen sova hos henne över natten.. Ska befinna mig på plats för att kvittera ut massa grejer kl 07.45 imorgon bitti. Morgon trött som jag är blir det bäst så.. Dessutom går bussarna inte som dom ska så .. Lika bra att ta bilen.

Nästa vecka är en heeeel vecka ledighet! Ska bli underbart verkligen! Bita ihop o sköta mig denna vecka nu då..

I am superexaltrad over what is happening this weekend! Should be fun to hang out with girls and partying so crazy that only we can!Saknar mitt mongo också.. Förstår inte problemet. This must end.. Jag har hållt mig .. du med! - Dock är inte det vanligt.. Hur som helst. Har vrit skönt att inte behöva se dig .. Fattar inte vad jag håller på med!!!!!

Happ, hänga tvätt o lite så nu innan mamma dyker upp. Ciaaao♥

<3

Ah jo jag sa ju att jag skulle skriva ett lösenordsskyddat inlägg efter mitt förra. - Det gjorde jag ju inte! Har sååå fullt upp känner jag! Hade typ 700 inlämningar förra veckan o yttligare 478 grejer som ska vara klara denna vecka. Inte jobbigt eller så utan känner bara att det går före bloggandet litegranna..
Asså.. Jag är nervös! Jag har beställt hem hemkörning av mat. Asså råvror.. Livet blev lite jobbigare utan pojkvän med bil märkte jag .. Lat är jag inte, men uuuooff va kallt de är ute så där har vi anledning till varför hemkörning. Nervös är jag för att.. jag menar jag vet ju inte vad de är för människa som kommer! Nojaaaar! Hur som helst.. veckan är som sagt full med plugg o sånt. Helgen däremot kommer bli galen! Har inte varit ute på flera veckor! Stephanie är barnfri o ska ha inflyttningsfest efter massa thaimat. Utgång på Chaplins, Pilot eller Ego tror jag hon sa. Kommer bli kul. Hoppas på massa snygga människor med ett snyggt tillhörande humör!

Har bokar frissatid nu också, taaaackolov för det! Vet ej om jag skrivit ner det här, men just nu.. efter 8 blonderingsfärger ser jag nu ut som en eldflamma uppe på huvudet.. Men å andra sidan, Vad hade jag väntat mig? jag var ju svarthårig så att det inte skulle bli bra på en gång borde jag ju ha förstått!

Tv o lite pluggande nu då... Ciaaao! ♥

0oohlala

Har haft bloggtorka.. eller inspirationstorka kanske.. Oooh den fortsätter. Dessutom kan jag inte skriva på dessa tngenter med mina naglar. Alldeles för långa för denna minidator! Har haft sällskap här hemma. - Som jag nog tar i ett lösenordsskyddat inlägg sen. Thihihi!


Rubrik

Ohshit, har precis repat mig fullt efter kryssningen. - Som var grym! Helt klart den bästa helgen ever! Iaf top3 LÄTT! Massa saker hände men tror nästan att det är bäst att låta saker o ting stanna på Östersjön. "Det som händer på Östersjön, stannar på Östersjön". Thihi.. Dessutom är det mycket som är oklart o mycket suddigt.. Vad kallas det ? Minnesluckor ? - OOOOOOJJAAAA! Har fått höra både dittan och dattan men.. vad gör det ? Man lever bara en gång. Appropå det, såg en lapp idag .. Tyckte att det va rätt skönt skrivet - "Dö ung, så sent du kan" Där har vi de!
Är förövrigt just nu hos mamma. Har kollat på film o haft tjejkväll. Orkade verkligen inte pallra mig hemmåt i denna fruktansvärda snöstorm! När ska det ta slut ???

Skola imorgon o sedan får vi se lite vad som händer. Känns som att jag har hur mycket planer som helst, bara det att jag typ lägger vissa saker på is o där lär dom nog ligga kvar en stund.

Men.. Mycket annat verkar ordna upp sig.
*Jag o Rickard är inte ovänner längre t.ex. Vet dock inte vad han verkar få ut av det. Han är svår den mannen.
*Folk börjar ta upp förlorad kontakt, vilket jag själv har mycket svårt att göra. Men de är kul!
*Skolan går väl inte kanon, men har iaf börjat acceptera att det faktiskt är något jag vill få ut någonting utav.
 Etc. etc..

PussOgodnatt♥


RSS 2.0