Är less nu..

Vill bara tillbaka till London nu..

                                       DU, är dum i huvudet.. precis som människorna som gjorde dig. Nu har du gjort ditt. DU ÄR FUCKED!

 


Tb´s med tjejerna imorgon, förhoppningsvis. Man vet ju aldrig..Mucho old pic


Underbart!

Kl. 12 inatt landade jag i Sverige.. suck.. Nu har jag bestämt mig. Sverige är inte min grej. Här tänker människor bara på sig själva. Jag menar, efter att jag stått 10 minuter själv, utanför en affär, hade 3 människor frågat mig : "Are you alright?" BRY ER MERA SVERIGE! Nu menar jag inte att man måste gå fram till varje människa som står själv och kolla så att allting är bra. Men, ah..you see my point.
Har shoppat som en galning, dock inte så mycket kläder, mest annat tjaffs som endå kan va bra att ha. Så som 5 par skor, över 50 olika smycken och sånt. Lovely<3

Bilder kommer så fort jag lagt in dom. LOVELOVELOVE!<3


Friday

Just nu sitter jag mitt i mitt musikdunkande och längtar tills imorgon! Vad händer då imorgon ? Jo, JAG ÅKER TILL LONDON!!!!!!!!!
Shoppashoppashoppashoppashoppa! 2 och en halv resväskor. - TOMMA då alltså.. Tomma dit och fyllda hem.

Sitter också och väntar på Gabbie, som ska vara här, typ nyss.. Blir lite vin, lite packning, massa babbel och såntdära.

See you when i get home

Blingbling<3


Im back..

Jag bestämde mig nyss för att byta tillbaka till denna bloggsida.. Har ingen speciell anledning utan bara DÄRFÖR helt enkelt. Har funnits på http://oohyeah.bloggspace.se/ ett tag men now im back! Gör det bara förvirrande för mig själv nu när jag byter.
Skriver bara ner massa skit om vad som händer o inte händer för att sedan kunna kolla tillbaka o minnas. Alltså - Jag skriver enbart för min egen skull!

RSS 2.0