Wiiihu

3.0m flygande jordglob - "Världens Fest"

Vad gör man ..

Åkte till Södertälje med Rickard och Victor idag. Jag tröttnade ganska snabbt på dom så jag gick och mötte mamma istället. Jag kom faktisk hem med ett par kassar minsann. Skönt att man inte är lika fattig längre. Haha

Gårdagens inlägg fick issa att dampa lagom på mig. Jag glömde bort att skriva det allra roligaste på hela dagen. Jag hade skavsår, och issa med. Jag hade en hel låda med plåster med mig i min älskade väska, men inget satt kvar. Så jag - Äggemmie kläckte ur mig : " Varför!? Bajsar alla plåster på mina fotar för?" Och tydligen va det jättekul.uttal och betoningar och allt va det nu heter satte jag heelt galet.
Jag tycker nog det jag nyss skrev, utan att tänka mej för va dubbelt så kul om man nu får tycka det. Ägg-kläckte ur mig .. Ah. kul.

Mitt humör idag är för övrigt på topp! Ska ta det nyktert ikväll.. Kolla film och käka nötter. Nä men allvarligt så kan det va bra för mig. Måste verkligen tänka till nu.. annars vet jag mycket väl hur det kan gå minsann! hööh. 

Aaai! Nu ska jag fixa upp mitt liv litegrann..  osagda ting ska bli sagda! ;)

Pisskräm


Hundar, vatten, båtar, cigaretter, och tårar.

Fjäderholmarna blev det idag, trots allt! Riktigt skön dag! Fast ankmåsarna och gässen dom va lite småläskiga måste jag säga. Några tårar kom det .. för ett par fågeljävlar. Dock va det inte sista gången på denna torsdag som mina ögon skulle börja spruta. - Satt på bussen med Hoffa och Issa. Hoffa som satt på andra sidan gången om mig tittar på mig och säger hur lugnt som helst "eey, du har en feet spindel i ditt hår" Panik panik.. T.o.m Issa började gråta av den vidriga spindeln. Baaah! yaak!  Hur som helst.. Jag och Rickard-bästa-vän ska snart flytta. Det känns hur skönt som heeeelst verkligen! Någon som har chuhuahua-valpar till salu kanske? vill ha vill ha vill ha..
Vad mer ..?
Jag har inte skrivit om SKORNA!!! - Hej jag heter Emmie och jag ÄÄÄLSKAR SKOR!
Ah nä men på farsans jobb har dom hyrt in skofolk eller va man ska kalla dom. Huur balla skor som helst har dom och jag vill ha allahopa. Fick välja exakt vilka jag ville av min käre papi. Jättefina! Frågan är nu bara .. När fan ska jag ha dom? haha, jag är en van klackgåare men dom här är galet höga mina vänner! 12 cm skulle jag tippa på.. (tror adressen är shoe.se)
Det är alltid nåt som dyker upp under tiden jag försöker hålla mitt löfte att skriva blogg. Ah, som ni förstår kan jag inte skriva mer nu .. Men hörs! Lägger in lite pictures of my day at.. vafan .. Fjäderholmarna hette det ju .. <3

Pallar inge mer ..

Bra tider kommer och.. ungefär idag tog det slut.. - För mig iaf! Mår inge vidare alls. Men vad vore livet utan alla problem, bråk, sjukdomar, saker man inte inte har och nästan längtar ihjäl sig efter. Jaa.
-Issa, jag orkar inte egentligen, men det är själva grejen att du inte gjorde som du brukar säga att man ska. Skitsamma. Hade tänkt skippa att fortsätta vår osämja men vi gör som du vill istället. Du klarar dig väl utan? äh ..

Imorgon skulle det ha varit Fjäderholmarna för mig.. Men med tanke på allt jäklans trams så blir det nog stanna hemma och ligga bort yttligare en dag. Kul, verkligen!!! Ligga och längta efter min lägenhet som jag förhoppningsvis snart kan börja kolla seriöst efter, och min lilla plutthund som kommer inte långt efter jag flyttat in. Wiihu. Seg som bara den är jag och ska nog lägga mig i soffan och glutta tv nu .. Bye <3

Helgen, den va galen people!

Baksmällan.. en av dom få jag faktiskt fått, den har släppt nu. Idag mår jag hur bra som helst. Precis så det ska va.
Jaa, igår va det alla mammors dag. Min släkt samlades på Mongolia i sta´n. Varför vi bestämde oss för just det stället är för att vi alltid varit supernöjda med både den service och mat vi fått där. Vad fasiken har hänt ä min fråga!? endast 2 av all personal vi hade kunde snacka svenska och maten va inte stekt, inte äns efter 3 gången vi sa till. Nja .. Whatever.

Helgen, hela helgen har jag spenderat tillsammans med den bästa Nathalien på hela klotet. Någon som tappat sina glasögon förresten? Jag har nämligen hittat inte mindre än 2 par! Återfås mot beskivning. Hööh!
Har inge mer intressant att skriva just nu .. Plus att jag blir verkligen grovt okoncentrerad nu när jag snackat med världens bästa Nathalie i telefonen.


Emmie.


Stress stress...

Ja, vad har jag pysslat med dom senaste dagarna dåå.. Har piercat mig i naavlen, 3:e gången. Det gick som smöör. Suttit i studion med kusin och ischa och bara chilla galet. Käkat lite Burger King tills jag nästan kräktes. Hööh! Kollat runt lite in Stockholmo. Investerade i nya byxor och nytt linne.. Dock inte samma fina som jag nämnde i förra inlägget .. Käkade varma koppen, garvade tills jag grät. Vem lägger sina tidningar i kylskåpet liksom? HAHAHAH när jag och Nathalie varvat ner lite tog vi några cigg och sen somnade vi.
Va i skolan. Dampade på läraren, gick hem.. Åkte till bästa studion. Diablo på horngatan. Satt där och gjorde det jag är bäst på. CHILLA. wiihu. Hemresa med pappsen, droppade issa på vägen. Satt ute på baksidan och lyssnade på feet trancemusik. Brukar inte gilla det speciellt mycket.. men det va nice. Jaa, Sov tills jag vaknade, tog en dusch och sen va jag tvungen att hoppa iväg till morsans salong. Lovade att hjälpa. "tummen ljuger, lillfingret suger .. " Sminkade, åt, drack suuupergott kaffe, sminkade mig själv, kollade på smycken som hade kommit in (Blev 2 par örhängen, likadana fast olika färger. Typ bling bling fast hjärtan. Och en fet ring)
Mamma hon är snäll hon. Fick en crackling gel med melonsmak som tack för hjälpen (Antibak. handgele som är suuupermysig.). - Skitbra, speciellt för rökare.
Åkte hem och hamnade här. Har massor massor att grejja tills ikväll. Sminket är perfekt, men allt annat behöver fixas. Ooh good! Måste kila.. 
  Flowergirl.. eller nåt.

Ge mig looov!

Sitta i skolan och kolla på allt annat folk som sitter och pluggar är ingen höjdare.. Jag är klar med ALLTIHOP minsann. Ooooh so happy!
Totalt jävla värdelöst att jag måste sitta där precis varje dag nu fram till lovet..



Har lite skrivtorka idag märker jag ...


Jao, Imorgon kommer min kära kusin från Flen hit och hälsar på. Har inte fått nå speciell info om vad som skall hända då. Men nåt skoj hoppas jag på.. 

Var i Kungens Kurva med mamma och bror idag. Hittade ett skitgullit linne, stod i kö och väntade på att få betala. Nördiga Emmie liksom ..  Men jag fixade det verkligen inte. Tanten (rynkig, blek, och blää) framför hade plockat med sig ett exakt likadant linne.. Och jag .. Nä, haha jag gick tillbaka och la linnet där jag hade hittat det .. Hon kanske hade tänkt det som en present till typ hennes barnbarnsbarn eller nåt. Men ändå..
Ångrar mig galet nu, för det va verkligen "JAG!!!" Tror ingen annan i hela världen skulle passa i det linnet ändå.. HAHA Jag köper det nog imorgon.. 

Greys anatomi börjar om typ ett tag.. ska ta en promenad med Hugo nu känns det som.

image7

Pusskram

Today is such a lovely day.. typ

Dagens hiss&diss.

Börjar med dissen! Självfixning på undgdomsmottagningen - Pippeetter, burkar, tops. En jäkla massa pyssel och krussidull! Dessutom såg alla i väntrummet exakt hur länge man va inne och hade väl sina egna tankar om Varför man va tvungen att gå in från första början. Det va det mest störiga.

Jaa..

Jag hissar nog barnmorskan´samtidigt. hah! Tycker hon verkar bra.. Trevlig och skriver snabbare än min förra tant. +poäng!

Hemskt tråkigt har jag.. Och massor med strunt surrar runt i huvudet. Blahablahablaha! 


Tell me how I'm supposed to breathe with no air?
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air..


 


  


Barrington Levy - Here i come

SKÖNASTE LÅTEN! Tack änglar - André, som tog reda på vad den hette. Och Jokko som fixade ner den. Klockren..
Ja, skola en stund på morgonen. Kvart över 12 hade jag doktorsappointment. Gick väl bra. Gick över till mammas salong och vaxade benen. Skönt är det ju verkligen inte.. Värre än allt annat jag gjort. Smärtan fick mej att tänka på ifall man kanske skulle gadda sig igen. Innan sommaren förstås - Något STORT denna gång.. 
Tror jag ska bygga på antingen den på magen eller den på ryggen .. Not sure hur , eller vad dock. Förslag? Pappa,tatueraren (blink blink) 
   
kommer garanterat föreslå en karp, eller ah koifish och det ska jag ha. Frågan är vart? Passar liksom inte in varken på magen eller ryggen. ah vi får se.. 

Bio ikväll igen, sen möta Tiffy kanske. Abslout inge fel på det men så såg mina planer inte ut tidigare. Allt snack om hur kasst det är att inte höra av sig. Eeh? gör du kanske inte samma sak själv. Typ nu!? Eatshitnörd!

Kollade nyss igenom lite bilder och låtar på datorn. "In the arms of the angel" - RONNY! saknad är du.. Du bidrog till andra människors lycka, du fann det sant goda i livet o tillvarons sanna mening.
Trodde aldrig han skulle klara sig utan dig. Han har haft tur att så många funnits för honom.
image4

Ah tja!


Bless the vegetarians<3

Har missat att skriva här på ett litet tag nu .. Gårdagen va nice! Berättade ju om den här bruden som bor hos pappa och allt det. Jag åkte dit med lite käk igår, och nu har det kommit en till brud! Det mest pinsamma. Ah för henne då. Vi kallar henne "Madde" Det är ju att vi två "känner" varandra sen innan. Rätt sjukt. Haha!

Ringde självklart och skvallrade till både steffi och issa, som också vet vem "Madde" är.. Och dom vet också vad för slags saker hon pysslat med. Var tvungen att glida därifrån innan nåt om alla sjuka grejer jag fått höra om henne hoppade ur käften på mej .. Hamnade hos issa, vi tog en cigarett, fixade iordning oss, - vilket nästan var helt i onödan eftersom jag fick sitta på ett yttepytteminisäte i en astrång bil. Issa som satt framför min högra sida av kroppen tog på nåt vis sönder sätet och åkte fram och tillbaka på mig. Så när vi Kom fram till Heron City var jag halvt blåslagen. Hööh! Riktigt så var det kanske inte .. Men, Tack så jättemycket för skjutsen Alle   
IALLAFALL! - så gick vi på bio. "what happens in vegas.." Måste säga att den visst inte va så dålig som alla säger! Både jag och issa tyckte att den va himlans kul. Typiskt sånt som skulle kunna hända oss i framtiden .. På skilda håll, inte med varandra alltså.
Efter det va det time to go home.. Trodde vi. Hamnade först i Älvsjö. Där träffade vi Nicklas, åkte till Sta´n , mötte Nathalie kusin, trippade förbi Gullmars, och sen till Alvik och där gick vi i drygt en halvtimme. Tog tvärbanan till Årstaberg och hann precis med tåget. Stationen efter, visst är det Älvsjö? ah stationen efter årstaberg hoppade 3 brudar i 20-23-års åldern på. Det va huuuur trångt som helst på tåget, men det va ju SJÄLVKLART att dom 3 skulle få dansa och skrika, ta kort och trampa och ramla in i allt folk precis hur mycket dom ville! Gaaaah! Vad är det för fel på vissa människor.. Full, okej! men lite måste man ju förfan kunna beté sig tycker man ju.. Och vad är grejen med att ingen annan jävel, som helt klart tyckte det var minst lika jobbigt som jag, Issa och Nicklas sa till?!? Ah, här i Sverige är vi blyga minsann.. Käfta emot ibland kan man verkligen inte göra. Tur att Isabell finns då! Älskar dig gumman, du betyder massor massor!

Pratade ett tag i telefonen när jag väl var hemma. Somnade som en sten och vaknade inte förrns 13:00.
Måste börja greja iordning mig, ska fira min min lilla kusin fyllde 16 igår. Grattis Katherine!  
Ja, Alby here i come.. om jag hinner.
Pusskram

Dampemmie har en dampdag..

Nyss ringde det på min lur.. Det va ett very important phonecall!!! SÅKLART att min telefon dör så fort snubben har hunnit presentera sig.. FUCK!!! Hade inte chansen att  ringa tillbaka förrns ca 7 min senare, när Rickardjäveln bestämt sig för att sluta dryga sig och släppa sitt stengrepp om luren. Fan va arg jag blir.. Nu när jag väl fått tag på luren av honom har jag glömt bort va snubben hette.

Har glömt bort allt intressant jag egentligen loggade in för att skriva..

För att jag ska fungera överhuvudtaget krävs en bra start på dagen .. Och det fick jag ju knappast, så kvällen blir en skitkväll.. Kan dock vara bra för mej att bara sitta och va fett torr en hel helg nån gång ibland. Alkisvarning ..

Har nått möte.. undra om det kanske var nästa måndag.. ALLT KAOSAR! En cigg .. Jag känner att jag behöver det just nu .. Bästa jag älskar!
 



Ah, hörs sen


...

Well.. Polistanten ringde och väckte mej imorse. "Vi tar mötet nästa vecka istället" Då var klockan halv 11 - VARFÖR försover jag mej varje jäkla dag för? Jag ställde minst 4 st klockor imorse för att komma upp. Vaknade inte av nån. Skumt.. 
Drömmen inatt var också jäkligt skum.. Tänker verkligen inte gå in på detaljer, fy bubblan.. Drömde om en kille som heter Staffan. Hööh! åååh det va så sjukt! Hinner inte skriva mer nu .. Har lite och göra idag minsann. Om jag inte ändrar mig såklart.. Det va ju verkligen jätte keffa artister som skulle komma till kungsan idag. Ah men men ..


Pussochkram

/Ni brudar betyder oerhört mycket. Kram på er! Ni som får en extra vet vilka ni är <3/

Hur ska man reagera ?

Wuuuuhuuu! HAHAHA! skummaste grejen. Pappa har en brud som bor hemma hos honom just för tillfället. Anledningen till det är också helt galet.. Dom känner inte varandra utan det är  Farsans kompis flickvän!!! Min kära far har precis fyllt 43. Och har rätt så jämngamla vänner. Dom närmaste iaf. Så den här snubben vi snackar om, han är en nära vän och alltså runt 30-40 nånting. BRUDEN som jag sa bor hemma hos pappa, hon har inte äns fyllt 18!!! Fatta sjukt! ah, dock inte min rätt att lägga mej i ..men .. ah nej, jag vet inte..

Ska ut med Hugo Boss och möta Issa och Elvis nu. Kanske kommer in och skriver några rader imorgon. Tror min dag är rätt fullspexad. Polisförhör, skola, polisförhör igen, hämta lillskiten från dagis, lämna bort honom till farsan, åka på nån festival med brudsen. Ah.. vi märker om jag lyckas klämma in lite bloggande.


Jag var tvungen att ta en muggbild idag. Varför inte lägga upp den här. Hööh! utan smink och allt.. Äh fan vem bryr sig.

Godnattpussochkram

dagen idag !

Nu är jag hemma igen.. hamnade som vanligt vid datorn. Men, klaga på att det är tråkigt att bara sitta här tänker jag inte göra. Blev faktiskt bjuden på två kalas idag..! Dock var jag på alldeles för bra humör för att sitta på antingen en 30, eller 60 år fest. Så jag mötte Lotten potten istället och hade lika skoj som vanligt. Sen kom Isabellen dit också. Vi tog en tripp förbi Haddji´s (leksaksaffären här i salem) Han hade fått in nya och helt fantastiska små pryttlar som nu finns på både min och Lottis önskelista.. Hööh! en rosa, luddig tiara,  flicksmycken med blommor och små hjärtan på och grejs - UNDERBART!
Knastrande, hoppande, sura små godisar var det vi kom därifrån med iaf. Alla vi gick förbi såg helt galet facinerade ut. Haha!

Ja, från tiaror och godis till nåt annat heeelt underbart! - MORA TRÄSK! dom är verkligen sköna.. Det kallar jag humor!! "Nu ska vi ut på tigerjakt!" tahataha
Nu ska jag lägga mej in the bed och kolla på nån rulle på 3:an som tydligen ska vara rätt bra. Krisar det och jag får så där extremt tråkigt som man brukar ha på kvällarna så finns ju alltid mina nya bästa vänner - Grabbarna i MORA TRÄSK! Ooh yeah!

Kom aldrig iväg till skolan imorse.. gah!





Såå himlans galet trött är jag ..  Har hostat och mått verkligen askasst hela natten. Påminner om den där gången hos farsan för länge sen .. Nyckelpigor och allt de där. Hööh 
Känns som att jag har en säck sand i ögonen.. Men,  det är bara för mig att sparka av mig tofflorna och pallra mig iväg på min sista lektion iaf.. - den enda på hela veckan som inte känns helt och hållet i onödan att gå på. Fick ganska jätebråttom nu.. Hörs!
Det ringer ..  Nicklas.

PUSSKRAMHEJ


Jao, jag har haft en ovanligt tråkig dag idag..

Kom till skolan, sen som alltid. Men stressade riktigt ordenligt imorse! ah, väl där hade jag inte ett piss att göra, så jag lacka ur och knatade hem minsann.
Va hos tandläkaren idag också. Det gick rätt bra. Inga hål som vanligt  men hade dock råkat få en spricka i ena tanden tack vare min piercing. Det va ju tvärtemot bra.. - Blir plastkulor i fortsättningen!
När jag kom hem därifrån fick jag nån form av hybris. Anledningen till det kan jag inte svara på riktigt. Men det här med att någon pillar en i käften är inte riktigt min grej! nixpix..
Tiffy lugnade iaf ner mig, med snack om egentligen ingenting. Och det pratade vi om i drygt en timma. Haha.
Precis när vi lagt på mötte jag Lotten och hennes Kenneth, som vi gjorde en feet låt till. HAHAH! vi sjöng på så in i bängen. Både på den, som vi döpte till "Snor-kenneth-låten" och en jätterolig låt från dagis. Måste säga att det är det roligaste på länge ..
sen kanske jag lever jäkligt tråkigt men men, Hööh! - som Schitzo-Tiffy skulle sagt.
Tänk "We will rock you" melodin och versen. (klappa två gånger med händerna och sen en gång på knäna och upprepa så blir det marmelad!!)


Imse vimse spindel klättra upp för trå´n,
ner faller regnet oh SPOLAR SPINDEL BOORT!    

Hoppe hoppe hare satt och mumsa bär,
klappa sig på magen ja DET VA GOTT DET DÄÄR!
fram smyger räven ville haren ta men hoppe hoppe hare
han HOPPADE SÅ BRAA!

Imse vimse spindel skada sig på tån,
ringde till doktorn med han va inte där
doktorn va ute och meta med en vän så
imse vimse spindel fick ringa klockan fem.

Sjuuukt bra! Synd bara att det inte blir samma grej hära som när jag och Ärtan performar denna ir!

Äh, fan va håller jag på med egentligen.. Dags för sängen känner jag. <3

Yeah!

Jag trotsade mig själv och skaffade en blogg..!
Sist jag försökte med det blev det bara pannkaka av alltihop.
Ska försöka bättre denna gång.
Enjoy ;)


image2

wuuuuhu!




RSS 2.0