Sattsåäre

Sorry allihoooopa! men har flyttat bloggen till ett annat plejs. Nya adressen : Oohyeah.bloggspace.se

Vaken.

Nu sitter jag här igen utan nåt intressant att skriva.. Det har knappt hänt nåånting! Både jag och Rick är helt galna i hundarna vi hittat. GAAAHH!! Yes, hur som helst är det massa strul som måste lösas upp och vi får se och hoppas ´på det bästa.
Ingenting mer? Har jag skrivit något om min midsommar? Yes, det hade jag. Skulle ju kanske varit med Rickurds familj, men kände att ah.. Jag och min käre far hade inte den bästa relationen för ett par år sen. Så det finns ju lite saker att ta igen.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!! Rickard ringde nyss..alla hundar i min favorit kull va sålda.-
 Vilket inte var helt otippat.. vad fan ska man göra.   
Får försöka glömma det här och ha 4 satans sköna dagar i mitt halva hemland Finland. Vi åker på söndag. Vi blir ett gäng faktiskt. Jag&Rick, Morsan, Patrik&Alex, Erica,Robban,Moa&Mathilda,och bebisen,Marcus&Sabina. Och sen en okänd liten. GISSA DEN NIII!!!

Eeeigh, vi hörs

Oh happy day!

NU, I VECKAN.. DÅ SKA JAG KOLLA PÅ EN HUUUND!!! - I Skinnskatteberg. Ska ringa i veckan efter vägbeskrivning. Kollade på kartan men shit va krångligt det verkar va.. men det är det nog värt!
Brukar inte vara mycket för blandraser.. men oh good! dom är är underbara. Och en blandning på dom hundarna jag funderat lite extra på att köpa. Chihuahua / Yorkshireterrier.
Det är nog inte bra för mig att bli såhär glad.. Jag menar, jag kommer bli helt förstööörd om det inte går som jag vill.

Issa sitter och skriker på mig från soffan så gooooot to go!

Vov vov!

Helt okey kväll igår.

Knatade hem till pappa runt 3, hämtade upp kusin Vanessa på vägen. Klockan 5 va grillen igång och det var vid samma tid som regnet bestämde sig för att starta. hm .. Iallafall! Vi, - Papi, Maria, Kicki, Nathalie, Hasse, Petter, Danne, Butcher, Ludde, Vanessa och jag såklart fick i oss maten och efter det drog jag och Nathalie.
Mötte Issa och Steffi uppe vid Krysset. Köpte cigg och sånt och sen ah.. bla bla bla

Vi kom hem till issa. Sen kom Simon och hans gäng, dom kom in och hälsade - nästan alla av dom. Och sen gick dom. haha
Simon, han va den enda killen i vår liga under större delen av kvällen. Men tror ingen hörde honom klaga.

Ja, från Issa gick vi över till mig. Klockan var väl kanske halv 12 eller nåt då. Jag va tvungen att byta tights för issa lyckades bränna sönder mina. Från mig fick vi sedan skjuts upp till, först filmkedjan för att släppa av Kusin. Och sen åkte vi upp till Alle. Vi hade nämligen fått lov att låna lägenheten under natten. Yeah! vart va allt folk igår!? Ringde och messade runt som en tok! ( Alkolås på luren är nog ingen dum idé. Knas.) Ja, några fler fick vi dit och kvällen blev som sagt okey.

Issa och Emelie blev nog lite sura på mig och Steffi.. Här kommer bilderna ja lovade. HAHA. kom på den sista kvarten att vi helt glömt bort att pixa! Dom blev som dom blev..

Tommie, Sebbe, jojjo och nån                        
       
                                                      

             
   

Midsommar.

Yes man, imorgon är det midsommar och då hoppas jag på lite drag!!!
Har handlat asmycket dricka och tänker nog bli raketfull vare sig drag eller inte ..

Så är det med den saken..

Kommer nog inte in och skriver imorgon .. Hoppas på att ha en fullspäckad dag. Kommer självklart in och laddar upp bilder antingen på lördag eller söndag :D

Tjupphej<3


Bara för att vi hade lite bökigt förut så kanske vi kan börja om? Du betydde asmycket för mig ..


Rubrik

Sitter hemma hos Issa, min bäste vän. Hennes föräldrar har åkt upp till Norrland och stannar över midsommar. Precis som mina familj ska. Det är ungeför en kvarts mellanrum mellan deras och vårat sommarställe. Det visade sig sommaren för 2 eller 3 år sen. Rätt ballt. Snackade med Krille ang. helgen. Och det visade siug att han också har landställe där uppe. Poppis ställe. Idag fyller min kusin år som sagt. Va där en stund förut.. Nu siter hon och kollar på matchen och känns ju verkligen som att Sverige kommer åka ut idag tyvärr.. gör dom inte det så ojojoj.

Imårrn är det ansiktsbehandling kl 12 och sen kanske ta hand om Vanessa en stund. Jeeepp! Så så är det..
Ska röka nu .. och lämnar jag datorn försvinner allt det här så bäst att spara känner jag .. Piiiisss åå kruum!Jag och Isabell när vi älskar varandra
Jag och min pissboll issa när vi älskar varandra lite extra!

Tråkigt väder..

Jag skriver inte varje dag längre .. Skyll den på min kusin! Det är hos henne eller iaf med henne som jag spenderar mina dagar. Hon bestämmer mitt schema liksom. Det har blivit skeet mycker film, men det gör fanimej ingenting. Varför va ute när det regnar och har sig.. Plus att jag har faktiskt aldrig varit mycket för film alls.. så får ta igen det under denna kalla, blåsiga period. Men när solen ska behaga att titta fram, då kommer jag bli muchooo happy.. Sol är varm, sol är skönt, sol gör en brun, jag vill ha sol.

Igår, då var jag och gjorde om mina naglar. Undra om jag skrev att jag skulle ha nallar och klutt på? Hur som helst är det så jag gjorde dom,  Rosa tippar, med nallar o hjärtan på ringfingrarna. ohyeah!


Sen då, jo jag har börjat tänka. Asså tänka riktigt ordentligt på saker och ting. Och drömmer om samma, eller sammanhängande saker i flera dagar i sträck..  Sen så händer det ju galna saker ir såklart också. Tankeläsning och shit. Grooovt obehagligt!

 




Sen gott folk så ska ni veta att jag inte tänker jobba på Nk anymore. Är trött på skiten. Ni fattar inte hur störda folk kan va.. Och det västa är ´ju att man inte kan vara likadan tillbaks. Näe.. Så, jag kommer tjäna pengar på annat sätt denna sommar. Eller så tar jag ett sommarlov, behövligt!!! ah vi får väl se.. Jag klarar mig ju alltid. Dock inte helt själv, men nästan.
Imorgon ska jag med Nicklas nånstans, han har ju tingat en hund, och imorgon får han hämta den! tjuuho. Och världens bästa Nathalie, min kusin och bästa vän, Hon fyller 19 år tomorrrrow! Grattis Grattis älskling<3

"I hate skinny bitchees!"

Helt klart den bästa filmen på länge! Alla ni där ute med lite extra fett på kroppen, Hyr ' Phat Girlz '  - Jag garanterar att den får dig må bra mycket bättre än du gjorde innan. I den filmen fanns allt typ.. Issa och Nathalie grät och jag log så galet högt att jag har träningsvärk idag. hahaha. Ååh.. och så kom låten i slutet.. och den passade så bra!


..and you are my African Queen, the girl of my dreams.
you take me where I've never been
you make my heart go ding-a-ling-a-ling, oh ahh
you are my African Queen, the girl of my dreams
and you remind me of a thing
and that is the African beauty yahhh

Filmkvällar, cigg, skitsnack, och gå runt i stan och shoppa och kolla på folk.

Jao, filmkvällar är det enda kul jag har för mig om kvällarna just nu .. Men med mina bryyds blir det galet mysigt.
Igår kollade vi på ' Tusen och en natt ', - Egentligen skulle vi partat och blivit apraka men det blir imårrn i stället skulle jag tro. Det är ju såklart mer drag då eftersom det är friday.. - ävenfast det är sommarlov och arbetslöshet för nästan alla mina kompisar. Aja ..

Det va morgondagen, Idag blir det film,  ' Fat girls '. Har blivit stammisar där nere på filmkedjan.

Jag har verkligen inte skött mitt bloggande perfekt alls. Vette fan vad jag ska ha en sån härn till överhuvetaget. Det är väl endå ingen jävel som läser det här. Eller ?

Hur som helst så är mitt liv jäkligt piss för tillfället.. Och därför har jag inte så mycket att skriva. Det är just det; Filmkvällar, cigg, skitsnack, och gå runt i stan och shoppa och kolla på folk som jag gör. Kul asså. Och det är där, i Stockholm stad.. Där kretsar det mycket uppenbart psykiskt skitmående människor. När man gör som jag och Nathalie gör; sätter sig vid fönstret så fort man är på en mcdonken -centralen, det är då man märker hur fittigt mycket folk som är heeelt sjuka. Mitt på Stockholms gator. Men vad ska man göra liksom!?

Se you fooolks.


Alleeehjluljaah

Hade tjejkväll igår. - Med de två som betyder absolut mest i mitt liv just nu. Sleepover såg vi och alla vi tre verkligen kände hur tjejen som spelade huvudrollen kände sig i slu tet. Åååååh! HAHA
Måste ut med ShallHugoboss nu.. Han måste kissa den! Ska träffa en kille idag.. anledningen är rätt sjuk. Återkommer med mer info när jag kommer tillbara hem deeen!
Älskar ordet! DEN! wooohuuu!

Im broad ..

Piisssåkruuum


Tiden går snabbt när man har roligt.

Oj oj.. hm. Vart ska jag börja..?

Min kusinvitaminnathalielundberg har flyttat hit, åh det är verkligen kanonkul! Hon lovade "inte en lugn stund" och det stämde rätt bra. Phhuu!  Men satan i gatan va skoj. Vi har åkt tåg.. och skrattat nå sjuukt mycket. Förlåt till er som kanske tyckte vi var något sådär jättedryga. haha

[Personligt message till den jättehöga, jeansklädda, ostabila, svarta man on the train]
-
Här kommer en repris på låten vi gav dig!

Is y'all alright
I don't know, but I know what's happened
to me, girl
Is y'all alright
Uh, break it down now
He gotta work it out
He gotta work it out
A brotha gotta work it out
Whoa...whoa...

Damn blow ya horn now!!
C'mon, damn blow ya horn now!!
Damn blow ya horn now!!
C'mon, damn blow ya horn now!!

You gotta work it out
You gotta work it out
Brotha  gotta work it out
Uh-huh, uh-huh, uh-huh



Klockren!

Kan fortsätta med ett till personligt meddelande till Lotten Ärtan Artursson, Jag har saknat dig älsklingen min!
Som vanligt så blir jag avbruten mitt i min bloggish stund. Ska möta issa och lajno en snabbis och ta en cigg eller 2. Ha det jättenajs så hörs jag!

Nationaldag, kusinflytt och nicklasparty



Tahahaaahaaha!

Näe, faktiskt så hinner jag inte skriva något speciellt just nu. Har lovat min kusin att hjälpa henne flytta. Skulle typ redan varit där .. men men. Hopp in i dusch, föna hår, kläder, solkräma, och sen knata iväg. Ha en bra svennionaldag allesammans!


Longing for lullabies

Den låten, har jag lyssnat nonfuckingstop på i 2 veckors tid nu .. Men bra det är den minsann fortfarande!
 



Skrivtorka... Varför jag äns satte mig här en sån här varm dag vet jag inte .. Kommer in senare och wite-ar några rader! Pissåkrååm

Har man tråkigt ibland så ..


Haha, det här är humor!



Skillad liten filur..



Den här är ju bara för skön!


HÖÖHÖÖHÖÖ! 


Den här också skön ..

Hatar rubriker ..

Hade möte igår, som jag tycker gick hur bra som helst. Vi fick guuudis och saft och grejer. Riktigt trevlig snubbe måste jag säga. Kände att det verkligen var ett ganska nödvändigt möte. Fick mycket bra info om hur allt kommer gå till och så. Vi pratade såklart om andra saker också.. Hm.. Skuldkänslor, pengar, psykiskt mående m.m. Och hur brun Steffi hade blivit. HAHA. Vi ska höras så fort allt pappersarbete är fixat. Skriver då vad mötet och allt handlade om. Men just nu måste jag nog hålla fingrarna i styr så jag inte skriver för mycket om den saken. Finns nog en större risk för att det ska bli trubbel då liksom. Finns ju inte en normal människa runtikring mig för tillfället. Nästan alla har verkligen spårat UR! Shit, nu fick jag det sagt också. Det här "osagda saker ska bli sagda" -Börjar bli riktigt bra på det asså.

Idag, kl 16:00 har jag skolavslutning. Vet inte hur det kommer kännas, har ju inte kännt människorna speciellt länge så .. Dessutom har jag typ redan haft lov i 2 veckor nu.. Onsdag är det idag va? Mmh, en dag plus några timmar tills min kära bajskusin flyttar hit! Wiiiie!

Nåt mer? hm .. Det är riktigt varm här ute i solen. Miinst 58 grader skulle jag tippa på.. hööh! Ja, Emmie har fått seriösa sömnproblem igen. Vad det beror på har jag ingen aning om .. Jobbigt är det iallafall. Äääigh! Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen. För snart kommer Rickard minsann.. Sådär lagom bakis.

MUTTKLUTT
PIERCING I TUTT!

Fixdag idag.

Försov mig imorse .. det är verkligen något jag måste skärpa mig med! Kom ungefär en halvtimme försent. Men min kära nagelteknolog (eller hur det stavas) hon va också sen så det gjorde inte så mycket. Gick ganska mycket snabbare än vad det brukar göra. Dock gjorde jag inte så avancerade saker jag brukar. Lite stenar och glitter bara. Nästa gång ska jag ha nallar och skit på. Pretty pretty!

Ganska kass bild men what tha hääck!

Mötte Rick-pick efter naglarna. En snabbis bara så vi han inte få så mycket sagt.. Ska träffas sen och åka och handla skor tydligen. Om vi hinner. Tror nog han sover kvar. Hoppas det. Fan det är ju asjobbigt att sova själv ..

Jaa, igår va det grillning hos Papi. Rätt nice, massa gangsters! Faster Kicki hade tråkigt så hon släpade med sig nån Kari, kusin vanessa och kusin Nathalie. Vanessa och Min lillskit låg och kollade på film tillsammans, hur sööta som helst. Ångrar mig att jag inte fotade, ni hade fattat direkt vad jag menade då.. Hm ah .. Imorgon är jag ledig och skulle därför kunnat sova hela dagen.. Om jag nu inte hade haft möte med BOJ. Blää..

Yeah, men.. Hugo måste kissa så det är bara för mig att röra på fläsket. I´ll be back! <3

"Hata", - har det ordet helt och hållet tappat sin mening?

Jag var hemma hos Nicklas igår. Min älskling, hahahhahahahahahahahahahahahahahah. drama drama drama .. Tur för er små fittor att jag va nykter igår.. annars minsann. Oj oj oj. Jag brukar kunna hålla mig ifrån att ställa till en scen, men igår va det riktigt nära att någon skulle fått testa på att flyga. Ni vet ingenting om det här och det är precis så det ska vara. Skiter fullständigt i om det är meningen att man ska vara trevlig mot en nära "väns" familj. Du är totalt köörd i mina ögon stumpan!



Synd att det skulle bli så här Rickard. Men, du vet endå hela historien bakom det hela, till skillnad från .. hm vissa andra! Skrattretande. Allting va ju endå på ett eller annat sätt ett missförstånd. Men .. Hur det än är så .. EMMIE DOES WHAT EMMIE WANT´S! - nästan. En sak som är säker är att jag inte tar nån som helst form av order från någon jag messat med litegrann och träffat en enda gång! Och jag skriver vad jag vill, om vem jag vill och gör vad jag vill med vem jag vill och ångrar jag mej så är det väl fortfarande bara MINA jävla problem. Ät skit tönt..

Aaighe..  Brudar, av alla slag, Syrror, mammor, gamla, unga  och jag - Vi grejar inte varandra.. Speciellt inte när killar är med i bilden .. Förstår inte varför jag ses som ett hot för varje brud.. (faktiskt så gör jag det, tro´t eller ej) Det ska bli ändring på det.

Kommer säkert få ångest för vaje litet ord som publiceras tillsammans med det här inlägget. Men som jag nog ha nämn så SKA osagda saker bli sagda! 
 
Oooh där med pasta!

image16


RSS 2.0